El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La barra 0,0 sense alcohol estarà present al PomaRock

VI PomaRock / Xarxes Socials del PomaRock

A part de les típiques cerveses sense alcohol o refrescos, també és podrà demanar San Franciscos, aigua llimó, mojitos 0,0 i molt més.

En moltes ocasions se sol comparar o vincular el rock, heavy o altres tipus de gènere musical, amb l'alcohol, drogues o violència, quan en realitat açò són tòpics i estereotips que per sort, cada vegada van a menys. Per això, des de la Mancomunitat de l'Alcoià i el comtat i els organitzadors del PomaRock, volen donar diferents vies de consum per als assistents. Per això, a partir d'aquest any introdueixen les begudes 0,0 a la carta.

Des de la barra 0,0 s'oferiran begudes alternatives a l'alcohol, però aquestes no solament seran les típiques cerveses sense alcohol o els refrescos de sempre, sinó que s'oferiran mojitos sense alcohol, San Franciscos, aigua llimó amb menta i més.

Segons els organitzadors del PomaRock, aquesta iniciativa, que pot semblar senzilla, en realitat és pionera dins d'un festival de música rock.

Pel que fa al PomaRock, aquest festival tindrà lloc a la localitat d'Agres el dia 10 d'agost a partir de les 22:00. No us ho perdeu.