El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La 'Beca Roberto Blanes Vañó' premiarà els millors treballs en l'àmbit de l'educació empresarial

La roda de premsa per a presentar la beca ha tingut lloc en la Sala Multiús del Campus

La quantia de la beca serà de 1.000 €, i amb ella es reconeixerà el millor treball final de grau, que durant el present curs acadèmic mamprenguen els alumnes del grau d'ADE, i dels dobles graus d'ADE amb Turisme i Informàtica.

Es tracta d'un reconeixement que concedirà el Col·legi Oficial d'Agents Comercials d'Alcoi (COAC) als millors projectes sorgits dels graus d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) del Campus d'Alcoi de la UPV.

El 26 d'octubre del pròxim any, durant la inauguració del curs universitari al Campus, es coneixerà el projecte guanyador de la primera beca Roberto Blanes Vañó. El COAC ha volgut que el reconeixement porte el nom de qui va presidir l'organisme durant 21 anys, i que arran de la seua desaparició ho fa de manera emèrita.

La quantia de la beca serà de 1.000 €, i amb ella es reconeixerà el millor treball final de grau, que durant el present curs acadèmic mamprenguen els alumnes del grau d'ADE, i dels dobles graus d'ADE amb Turisme i Informàtica.

Ana García, professora titular de la Universitat i adscrita al departament d'economia i ciències socials, ha assenyalat que els criteris per a la concessió del premi contemplen el caràcter innovador i l'aplicabilitat en el camp del màrqueting. També es considerarà la qualificació del treball i l'expedient de l'alumnat.

El president del Col·legi Oficial d'Agents Comercials, Enrique Martínez Valls, ha volgut fer valdre la figura de Roberto Blanes, sol·licitant al govern local que la rotonda de l'avinguda Hispanitat adopte un nom en honor als agent comercials i al president emèrit, qui ja disposa d'un monument en aquest mateix punt.

La regidora de Comerç a l'Ajuntament d'Alcoi, Vanessa Moltó, sense fer comentaris a aquesta petició, ha reconegut la tasca del COAC al llarg dels seus 91 anys d'història, considerant-lo "una inesgotable font per al futur de la ciutat, i part responsable en la construcció d'un Alcoi amb més oportunitats".

A la roda de premsa per presentar la beca també han estat presents els fills de Roberto, Mila i Roberto, que han volgut recordar "l'entrega en cos i ànima" que va evidenciar son pare en vida.