El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Beniata tindrà una nova rotonda per a regular el trànsit

Intersecció on està projectada la rotonda.

L'Ajuntament ha anunciat l'inici de les obres de la nova rotonda a la intersecció del carrer filà Verds amb la carretera a la Font Roja, ubicada al polígon industrial de la Beniata. L'actuació, valorada en uns 46.000 €, podria estar finalitzada en juliol.

El regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez, destaca que "aquesta rotonda solucionarà un problema de trànsit, al mateix temps que millora la seguretat de circulació en el Polígon, i tot açò d’acord amb els empresaris de la zona".

Segons la normativa de la Direcció General de Tràfic, els vehicles que circulen per la via de servei no poden incorporar-se a la rotonda, per tant els vehicles que eixien de les empreses ubicades en aquest espai havien de pujar fins al poliesportiu o el cementeri per poder girar causant problemes.

Amb la nova rotonda es vol "solucionar aquest problema i a més augmentar la seguretat, ja que molts camions procedents del Polígon Santiago Payá accedien per aquest vial que ara incrementarà la visibilitat i millorarà la circulació", apunten des del consistori.