El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La 'Biblioteca del Tirisiti' també estarà al mes d'agost

ARAMULTIMÈDIA ha estat en una de les sessions de treballs manuals i ofereix aquest vídeo

La 'Biblioteca del Tirisiti' es podrà visitar durant tot el mes d'agost de dilluns a divendres, a partir de les 11:30.

La 'Biblioteca del Tirisiti' pot estar d'enhorabona, ja que durant tot el mes de juliol han passat més de 300 xiquets i xiquetes per a gaudir de diferents activitats relacionades amb la lectura (contacontes, tallers, jocs i més). Aquestes activitats el que permetien és el fet de potenciar la lectura tant de la manera més afectiva com intel·lectual.

Pel que fa a la biblioteca, aquesta estarà oberta durant tot el mes d'agost, per la qual cosa, la gent que estiga interessada té l'oportunitat de visitar la 'Biblioteca del Tirisiti' de dilluns a divendres, a partir de les 11:30, i dirigit principalment per als joves de 3 a 10 anys.

Segons Raül Llopis, regidor de cultura, destaca que "quan van recuperar la biblioteca infantil per al centre de la ciutat ja sabíem que volíem un projecte innovador, començant per convertir a Tirisiti en el seu reclam, apostant per una decoració moderna i dotant-la d’un fons bibliogràfic de contes, àlbums il·lustrats i material audiovisual adequat al segle XXI. El projecte volia ser un revulsiu pels centres educatius i les famílies en relació a la lectura infantil, I l’èxit de públic demostra que Alcoi necessitava un espai així, amb estratègies i activitats d'animació a la lectura per a potenciar la creativitat i imaginació de les xiquetes i xiquets".