El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

La 'Biblioteca del Tirisiti' també estarà al mes d'agost

ARAMULTIMÈDIA ha estat en una de les sessions de treballs manuals i ofereix aquest vídeo

La 'Biblioteca del Tirisiti' es podrà visitar durant tot el mes d'agost de dilluns a divendres, a partir de les 11:30.

La 'Biblioteca del Tirisiti' pot estar d'enhorabona, ja que durant tot el mes de juliol han passat més de 300 xiquets i xiquetes per a gaudir de diferents activitats relacionades amb la lectura (contacontes, tallers, jocs i més). Aquestes activitats el que permetien és el fet de potenciar la lectura tant de la manera més afectiva com intel·lectual.

Pel que fa a la biblioteca, aquesta estarà oberta durant tot el mes d'agost, per la qual cosa, la gent que estiga interessada té l'oportunitat de visitar la 'Biblioteca del Tirisiti' de dilluns a divendres, a partir de les 11:30, i dirigit principalment per als joves de 3 a 10 anys.

Segons Raül Llopis, regidor de cultura, destaca que "quan van recuperar la biblioteca infantil per al centre de la ciutat ja sabíem que volíem un projecte innovador, començant per convertir a Tirisiti en el seu reclam, apostant per una decoració moderna i dotant-la d’un fons bibliogràfic de contes, àlbums il·lustrats i material audiovisual adequat al segle XXI. El projecte volia ser un revulsiu pels centres educatius i les famílies en relació a la lectura infantil, I l’èxit de públic demostra que Alcoi necessitava un espai així, amb estratègies i activitats d'animació a la lectura per a potenciar la creativitat i imaginació de les xiquetes i xiquets".