El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Biblioteca Tirisiti reprén el curs amb conta contes i tallers d'animació lectora

Totes les activitats es duran endavant dissabte a les 12 del matí.

Per als taller d'animació lectora es requereix inscripció prèvia a través del número de telèfon 96 553 71 43

La Biblioteca Tirisiti, ubicada als baixos del Centre Cultural Mario Silvestre, recupera els tallers i contacontes per l'últim trimestre de 2019. La programació s’estructura en quatre blocs: dos cicles de contacontes i dos cicles de tallers d’animació lectora.

Sota el lema 'Em divertisc a la meua biblioteca', hi haurà ‘Contes amb ombres’ el 14 i 28 de setembre, ‘El llenguatge secret del club dels sequaços’ 19 i 16 d’octubre, ‘Contes amb titelles’ 16 i 23 de novembre, i ‘El Nadal amb Tirisiti’ 14 i 21 de desembre. 

Segons informen des de l'Ajuntament d'Alcoi, les activitats "estan dirigides a animar a la lectura, adquirir nous coneixements i millorar el vocabulari, treballar valors, actituds i comportaments mitjançant els contes, i estimular la imaginació i fantasia".

Balanç d'activitats en estiu

Durant els mesos de juliol i agost s’han realitzat a la Biblioteca Tirisiti un total de 39 tallers d’animació lectora i contacontes, als quals han assistit 563 xiquets i xiquetes, la qual cosa suposa una ocupació del 90% de l’aforament. En aquestes activitats han participat no sols xiquetes i xiquets de forma individual, sinó també grups organitzats com escoles d’estiu.