El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La biennal ArtNostre obri les seues portes a Agres

Invitació a l'acte d'inauguració d'ArtNostre a Agres./ AM
La inaguració serà aquest divendres 7 de juliol a les 20 hores a la Casa de la Cultura

L'exposició itinerant organitzada conjuntament per la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat i l'Associació Cultural Art Nostre compta amb un catàleg d'obres de 24 artistes seleccionats. Entre les peces exposades, el públic podrà contemplar en detall el treball 'Wing big' de Concha Ros, guanyadora d'aquesta edició d'ArtNostre

La Casa de la Cultura d'Agres obri les portes a l'exposició itinerant 'ArtNostre', una mostra itinerant i bianual que precisament celebra el seu desé aniversari. L'acte serà aquest mateix divendres 7 de juliol a les 20 hores, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Agres.

La mostra itinerant organitzada conjuntament per la Mancomunitat de l'Alcoià-Comtat i l'Associació Cultural Art Nostre compta amb un catàleg d'obres de 24 artistes seleccionats. Entre les peces exposades, el públic podrà contemplar en detall el treball 'Wing big' de Concha Ros, guanyadora d'aquesta edició d'ArtNostre.

'ArtNostre' estarà a Agres fins al 20 de juliol, després visitarà Alfafara, Gaianes, Ibi i ja a 2018 l'exposició itinerant anirà a Muro, Bocairent, Banyeres, L'Orxa, Alqueria, Cocentaina i Villena. Cal destacar que Ibi, Villena i Bocairent no pertanyen a la Mancomunitat de l'Alcoià i El Comtat però han mostrat interés per tindre aquesta exposició a la seua agenda.