El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La brigada forestal actua a la senda de la Font del Quinzet i el Racó de Bonaventura

L’objectiu és deixar les sendes practicable abans dels nous episodis de pluja que s’esperen en el pròxims dies.

La brigada forestal està arreglant dos ensulsides i retirant pedres de la zona de la fàbrica d'Aparici. A la Via Verda es treballa en la retirada d'un pi que ha caigut i resulta perillós.

Les intenses pluges de les passades setmanes van provocar dos ensulsides de terra en la zona de la Font del Quinzet i el Racó de Bonaventura. La brigada forestal del Departament de Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alcoi ha intervingut  en al retirada de pedres en la zona de la fàbrica d’Aparici. Al mateix temps estan desbrossant algunes zones i fent un control de les zones repoblades, per poder substituir aquelles plantes que s’han mort.

En la mateixa zona, s’han desplaçat, per la crescuda del riu, dos ponts, que estan col·locant-se de nou al seu lloc. Hi ha zones que encara son de difícil accés a l’estar el terreny molt enfangat.

A la Via Verda la regidoria de Transició Ecològica està buscant com solucionar la caiguda d’un pi que resulta perillós perquè s’ha quedat en un dels talussos. Es valorarà el perill de la zona i se senyalitzarà per a evitar cap incidència.

L’objectiu és deixar les sendes practicable abans dels nous episodis de pluja que s’esperen en el pròxims dies.