El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra d'Alcoi ajudarà els autònoms a tramitar les ajudes de la Generalitat

Edifici de la Cambra de Comerç d'Alcoi (carrer Sant Francesc. 10)
  • L'atenció serà presencial, en les instal·lacions de la Cambra en horari de 8.30 a 14.30 h,
  • També per telèfon a través del número 96 554 91 00.

La Cambra de Comerç d'Alcoi ha creat un servei urgent d'ajuda als autònoms per a tramitar les ajudes econòmiques convocades per la Conselleria d'Economia. El termini per a sol·licitar aquestes ajudes és del 8 d'abril fins al 4 de maig.

La Cambra d'Alcoi reprén el seu horari habitual de 8.30 a 14.30 h per a la tramitació presencial d'aquestes ajudes, i posa al servei de l'empresariat el número de telèfon 96 554 91 00. L'entitat cameral vol "contribuir al suport a les empreses i també auxiliar a les assessories de la ciutat, totalment desbordades aquesta setmana amb la tramitació d'aquestes i altres ajudes i amb les gestions pròpies del trimestre que acaba de finalitzar".

Les ajudes

Els autònoms afectats per la crisi sanitària poden sol·licitar les ajudes que oscil·laran entre els 750 i 1.500 euros; en total són 57,5 milions d'euros els que preveu invertir el govern valencià. No obstant això ja han sorgit algunes veus crítiques amb l'actual model de la convocatòria. L'assessor Carlos López ens fa arribar aquest vídeo on demana al govern valencià que reconsidere la forma d'adjudicar aquest ajut.