El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra d'Alcoi critica davant del President Puig la regulació del preu de les mascaretes

Aquesta demanda s'ha posat damunt la taula durant un encontre telemàtic que han mantingut els responsables de les Cambres valencianes amb el president Puig.

El president de la Cambra de Comerç d'Alcoi, Pablo de Gracia, ha traslladat al president de la Generalitat el malestar de part de l'empresariat alcoià per la regulació en el preu de mascaretes, gels i solucions hidroalcohòliques. De Gracia assegura que amb aquesta intervenció pública "la producció queda lluny de l'abast de les nostres empreses", a la volta que defén un sistema basat en el lliure comerç.

Aquesta demanda s'ha posat damunt la taula durant un encontre telemàtic que han mantingut els responsables de les Cambres valencianes amb el president Puig. "Després d'aquesta intervenció pública, la producció d'aquests productes queda lluny de l'abast de les nostres empreses", ha sostingut el president de Cambra Alcoi. De Gràcia demana un sistema econòmic basat en el lliure comerç, sense intervenció directa de l'Estat per a regular-lo: "És en aquestes condicions de competitivitat, on les empreses aporten iniciatives de millora empresarial que fan que es diferencien els productes d'alt valor mitjançant R+D+i".

Per als responsables de la Cambra, la mesura ha minat la possibilitat de recuperació de les empreses, que en el primer escenari havien tingut una forta baixada en la facturació i que "veia com a única eixida" la fabricació de màscares i solucions hidroalcohòliques.

Així les coses sol·liciten que les administracions creen un marc propici per al desenvolupament d'iniciatives empresarials, condicions favorables per a invertir en el territori i oferir oportunitats de creació d'ocupació i de riquesa per al benestar del conjunt de la Societat.