El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç ajuda als joves aturats

Cambra de Comerç d’Alcoi.

D’altra banda, hi ha un programa dirigit a empreses amb incentius de 5.000 € per oferir contractes o pràctiques a joves qualificats.

Si tens entre 16 i 29 anys i estàs inscrit a Garantia Juvenil, pots aprendre a pilotar drons, dissenyar videojocs, decorar ungles o assolir un B2 d’anglés.

Arriba l’estiu a la Cambra de Comerç d’Alcoi de la mà de “Camerestiu”, una sèrie de cursos completament gratuïts destinats als joves aturats d’entre 16 i 29 anys inscrits a Garantia Juvenil que vulguen millorar les seues perspectives laborals.

 

Podran elegir entre un ampli ventall de possibilitats en què trobem un curs de Pilot de drons, un altre de Desenvolupament i programació de videojocs, així com una especialitat en Ungles esculpides i decoració i, per descomptat, un English Course B2.

 

 

Tots aquests cursos es desenvoluparan de forma presencial entre el 23 de juny i el 26 de juliol en horari de dilluns a divendres fins a completar les 120 hores de formació, 30 de les quals dedicades al temari troncal i les 90 restants al temari específic.

 

Els interessats, que, a més a més, gaudiran d’un aprenentatge individualitzat i adaptat a les seues necessitats, hauran d’omplir el següent formulari i enviar-lo per correu electrònic o presentar-lo directament a la seu de la Cambra de Comerç.