El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç d'Alcoi aborda el relleu generacional en les empreses

Sessió de treball a la Cambra de Comerç d'Alcoi.

La sessió començarà a les 9.30 h, a les instal·lacions de la Cambra de Comerç d'Alcoi (Calle Sant Francesc, 10).

Enllaç per a inscriure's en el desdejuni de treball. Programa complet de la jornada.

El dijous 17 d'octubre la Cambra de Comerç d'Alcoi acollirà un desdejuni de treball per a encarar el procés de relleu generacional en les empreses. L'encontre comptarà amb la presència de Juan Noguerón, Director de l'àrea de gestió d'IBERDAC.

La ponència va dirigida fonamentalment a empresaris que han d'encarar el procés de successió en l'empresa amb estructures organitzatives de no menys de 10 persones, la gestió de les quals intervé en la seua qualitat de vida. El ponent de la jornada serà Juan Noguerón, Director de l'àrea de Gestió d'IBERDAC, la trajectòria professional de la qual s'ha centrat a donar resposta a les necessitats i inquietuds de l'empresa i de l'empresari, amb punt de partida en el diagnòstic avançat de l'entorn professional, metodologies, processos i la gestió d'equips de treball.

Durant l'esdeveniment, d'aproximadament dues hores de durada i que començarà a les 9.30 h, Noguerón abordarà el relleu generacional en l'empresa familiar i el relleu en la direcció, encaminats a una millora de la qualitat de vida de l'empresari.