El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç d'Alcoi ajuda a les empreses a trobar les seues necessitats d'innovació

Cambra de Comerç / AM

El programa va dirigit a autònoms i pimes

'InnoCámaras' és el programa de la Cambra de Comerç d'Alcoi que vol donar suport a empreses en matèria d'innovació. Aquest va dirigit a pimes i autònoms i comptarà amb dues fases: assessorament i suport a la innovació.

'InnoCámaras' pretén donar un servei de diagnòstic individualitzat i també d'ajudes econòmiques per al desenvolupament dels seus plans d'implantació de solucions innovadores. El seu objectiu principal és impulsar la innovació, com a eina competitiva clau en l'estratègia de les pimes, així com maximitzar les oportunitats que ofereix per a millorar la productivitat i competitivitat. Per a això, impulsarà l'adopció, per part d'aquestes, de metodologies que permeten incorporar la innovació de manera sistemàtica a la seua activitat empresarial habitual.

També pretén fer costat a les pimes en el desenvolupament de solucions per a aplicar la cultura d'innovació, i afavorir la transferència de tecnologia i coneixement des d'organismes i institucions públiques i privades a les petites i mitjanes empreses.

El programa inclou sessions personalitzades dirigides a autònoms i pimes. Després de l'assessorament, les empreses poden beneficiar-se d'un 50% de subvenció sobre la inversió necessària amb un màxim de 3.500 euros per a la seua posada en marxa.