El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç d'Alcoi consensua amb els empresaris les prioritats de millora dels polígons

Instal·lacions Cambra de Comerç / Arxiu

L'encontre trindrà lloc a les 18.30 h en el saló de plens de l'Ajuntament d'Alcoi.

La Cambra Oficial de Comerç d'Alcoi ha convocat aquest dijous 7 de febrer a les empreses instal·lades en els polígons de la ciutat per a debatre la sol·licitud d'ajudes a la Generalitat pel que respecta a la millora de totes les àrees industrials de la ciutat.

El motiu de la trobada és la posada en comú de propostes i accions prioritàries que hauran de figurar en la sol·licitud de les noves ajudes per a la millora de les àrees empresarials de la ciutat, convocades per l'IVACE de la Conselleria de Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana.

Es tracta de la segona convocatòria d'aquestes subvencions en aquesta legislatura pensades per a la millora, actualització tecnològica i dotació d'infraestructures necessàries en els polígons.

La Cambra de Comerç, al costat de l'Ajuntament i a la patronal FEDAC, treballa en aquests moments en la redacció d'un pla específic de treball per a aconseguir que els polígons d'Alcoi entren en la catalogació d'excel·lents, i optar així a altres ajudes i bonificacions fiscals tal com recull la nova Llei d'Àrees Industrials aprovada recentment pel Consell.