El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç d’Alcoi dona l’oportunitat a joves desocupats a crear un projecte empresarial digital

Tota la informació es pot consultar a la web de la Cambra

Torna el programa ‘Emprende Digital’ de la Cambra de Comerç d’Alcoi. La finalitat és que joves desocupats tinguen l’oportunitat i el suport per part de professionals per iniciar un projecte empresarial digital de manera gratuïta. El millor d’ells tindrà com a premi 6 mesos de despatx gratuït en el viver d’empreses INCUB i 6 mesos de consultoria personalitzada.

Només per participar, a Cambra ja ofereix 2 mesos de despatx gratuït i 6 mesos de consultoria personalitzada per accelerar el procés. Tota la informació es pot consultar a la web de la Cambra

La primera de les fases és un curs per a la creació de la nova empresa en l'era digital amb tallers pràctics d'aplicació real en l'empresa. Inclou deu mòduls: Idea de negoci; Màrqueting 2.0 per a la creació de l'empresa; Posicionament i reputació en línia; Àrea de finances; El Community Manager; Competitivitat i Ecoeficiència energètica; Influencity Màrqueting; Creació d'una botiga en línia; Àrea jurídic Fiscal i Suport audiovisual.

La segona fase és de Mentoring en els projectes d'emprenedoria a implementar pels alumnes. Dins d'aquesta acció formativa, es realitzaran 4 grups de 5 alumnes, que formalitzaran el seu pla d'empresa viable.

I en la tercera i última fase, s'orientarà i acompanyarà als joves emprenedors per a posar-los en contacte amb empreses reals mitjançant el desenvolupament de Tallers d'Ocupació. Es persegueix afavorir la contractació i/o permetre conéixer el funcionament de les empreses i el seu procés productiu.

En l'última sessió de l’Emprende Digital, empresaris i Business angels escoltaran en veu dels emprenedors l'explicació dels seus projectes. Tots els projectes tindran seguiment i assessorament professional posterior al curs i un espai gratuït de treball en el viver d'empreses INCUM de la Cambra de Comerç.