El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç d’Alcoi i la Universitat d’Alacant comencen projectes en comú

Per a finals de maig hi haurà una jornada amb empreses innovadores per a començar a treballar en la transferència de tecnologia i coneixement, a més també volen apropar la figura del Doctorat Industrial a les empreses.

La Cambra de Comerç d'Alcoi, juntament amb la Universitat d’Alacant han començat projectes en comú. Per al mes de maig s’ha organitzat una jornada amb empreses innovadores per a treballar la transferència de tecnologia i coneixement. I a més, també volen apropar la figura del Doctorat Industrial a les empreses de les comarques pròximes, amb el fi d'aprofundir, mitjançant la incorporació d’un tècnic especialitzat, en aspectes innovadors i tenir la possibilitat de crear línies de negoci dins de les empreses.

Aquests projectes han sorgit en una reunió entre Olga Francés i Héctor López, responsables del Parc Científic de la Universitat d’Alacant, el president de la Cambra de Comerç, Pablo de Gracia, Ana María Moltó, secretaria General de la Cambra de Comerç, i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alcoi, Manolo Gomicia.

Alcoi s’ha convertit, gràcies a la Cambra de Comerç, en un polo d’innovació de la mà del Parc Científic de la UA, amb l’objectiu principal d’aconseguir la transferència de coneixement i tecnologia des del món acadèmic fins a l’empresarial, amb un perfil innovador.