El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç d'Alcoi no celebrarà eleccions

Façana de la Cambra de Comerç d'Alcoi / AM
En el grup de Comerç, Turisme i Hostaleria ha renunciat Selecciones Rafael C.B.

El nombre de candidats proclamats per cada grup és igual als membres a elegir. És a dir, la seua proclamació equival a l'elecció. Segons els estatuts de les cambres de Comerç, si en algun grup no s'arriba al nombre mínim de candidats, se sortejaran les places restants. Aquest cas és el que s'ha vist en el grup d'indústria, el qual havia d'estar format per 7 membres i només se'n van presentar 4. Els 3 restants s'han sortejat

L'òrgan cameral d'Alcoi ha comunicat que no se celebraran eleccions per elegir als membres del plenari. El motiu d'aquest canvi és la renúncia de Selecciones Rafael C.B. com a membre del ple de la Cambra de Comerç d'Alcoi. D'aquesta manera, el nombre de candidats proclamats per cada grup és igual als membres a elegir. És a dir, la seua proclamació equival a l'elecció.

Segons els estatuts de les cambres de Comerç, si en algun grup no s'arriba al nombre mínim de candidats, se sortejaran les places restants. Aquest cas és el que s'ha vist en el grup d'indústria, el qual havia d'estar format per 7 membres i només se'n van presentar 4. Els 3 restants s'han sortejat. De les 5 cambres de la Comunitat Valenciana, només en la d'Alacant s'han de celebrar eleccions.

L'actual president, Enrique Rico, ja va anunciar que no es presentaria a la reelecció. El nou president encara és una incògnita i prendrà possessió del càrrec cap a maig d'aquest 2017.