El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç d'Alcoi organitza una jornada per a aprendre a digitalitzar el teu comerç

Els assistents podran realitzar, en una sessió paral·lela, un autodiagnòstic digital gratuït per a conéixer el seu grau de maduresa digital.

La jornada, que ofereix les ferramentes necessàries per a posicionar de forma digital els comerços se celebrarà el 14 de novembre en el saló d'actes de Cambra Alcoi des de les 9 h del matí fins a les 13 h.

Amb l'objectiu d'apropar la digitalització als comerços d'Alcoi i els seus voltants, la Cambra de Comerç d'Alcoi organitza la jornada "Digitalitza el teu comerç en 4 clics" que es realitzarà el 14 de novembre de 9 h a 13 h en el saló d'actes de l'edifici de Cambra Alcoi.

Durant la jornada, experts en transformació digital tractaran diversos temes com les noves tendències i demandes dels consumidors, les oportunitats de la comunicació digital i les xarxes socials per a un petit comerç o les noves ferramentes per a vendre en línia i atraure compradors a la tenda física. A més, es donaran les claus perquè les pymes puguen aprofitar el gran potencial que representen les noves tecnologies i exemples pràctics de pymes de la Comunitat Valenciana que ja hagen digitalitzat els seus negocis que compartiran amb els assistents els obstacles i beneficis que han obtingut.

L'accés és gratuït amb inscripció prèvia. Podreu obtenir més informació visitant la web www.pateco.org, i per inscriure clica aquest enllaç.