El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcòdiam és d'OK or

L'Alcòdiam és d'OK or

Objectiu complit. El Patí Alcòdiam torna dos anys després a l'elit de l'hoquei mundial. Aquest dissabte ha ascendit després d'imposar-se el cuer, el Santa Maria del Pilar, per 4 a 9. Gran any i alegria immensa per a l'esport alcoià.

Més informació

L'Alcòdiam és d'OK or

La Cambra de Comerç d'Alcoi organitza una jornada per potenciar l'oleoturisme

Sercotel Ciutat d'Alcoi / Imatge de la seua web

L'Hotel Sercotel Ciutat d'Alcoi acull aquest dimarts 17 de novembre la 'Jornada Empresarial l'Exquisit Mediterrani' per potenciar l'oleoturisme. La jornada, que començarà a les 17 h, és presencial, però també es podrà seguir per streaming per mitjà del canal de Youtube d'ARAMULTIMÈDIA.

La inscripció es podrà formalitzar a camaraalcoy.net . L'objectiu d'aquesta jornada és promoure l'economia social al món rural, en la recerca del valor afegit a les produccions i la diversificació productiva que permeta sostenir als municipis més menuts.


En la jornada organitzada per la Cambra de Comerç d'Alcoi es presentarà el projecte 'Essències: Som terra i vincles', destinat a productors d'oli d'oliva per atraure a visitants.


En la inauguració estaran presents Pablo de Gracia, President de la Cambra de Comerç; Herick Campos, Director General de Turisme; i Lorena Zamorano, regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Alcoi. Empresaris, autoritats i associacions turístiques completaran la jornada.