El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç d'Alcoi forma jóvens desocupats com a futurs auxiliars de magatzem

Les lliçons pràctiques han tingut lloc als voltants del barri de Santa Rosa.

Es tracta d'un cicle formatiu de 155 hores que inclou un mòdul pràctic de manipulador de càrregues que els ensenya a manejar carretons per al transport de mercaderies.

Joves desocupats d'Alcoi reben de la mà de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d'Alcoi un curs d'activitats auxiliars de magatzem. El curs ha tingut una bona acceptació entre joves demandants d'ocupació en el sector de la Logística, ja que els aporta coneixements especialitzats pensats a millorar el seu nivell d'ocupabilitat.

L'alumnat, una vegada finalitzat el cicle, estarà capacitat per a exercir les funcions pròpies d'un mosso de magatzem amb amplis coneixements en l'organització i execució de treballs d'emmagatzematge i embalatge de mercaderia. També seran capaços de desenvolupar les tasques de control d'aprovisionament, emmagatzematge, inventari i transport de mercaderies.

D'un altre costat, se'ls subministra coneixements teòric-pràctics sobre tècniques de realització de comandes, recepció, identificació i comprovació. Finalment, obtenen la capacitació per a l'obtenció del carnet de conductes de carretons elevadors i transpaleta elèctrica.

Conducció dels carretons de transport de mercaderies

L'alumnat ha gaudit de sessions teòriques i especialment de les pràctiques, amb les quals han pogut conduir i manejar els carretons en un espai habilitat per a l'ocasió en la zona de Santa Rosa, tal com mostren les fotografies adjuntes.