El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç i l’Ajuntament d’Alcoi es reuneixen amb les empreses per a planificar les ajudes d’ IVACE

A la reunió han acudit la Cambra de Comerç, FEDAC, DADA, JOVEMPA i de l'Ajuntament d'Alcoi

L'objectiu de la reunió ha sigut conèixer les deficiències o propostes a incloure en la convocatòria de la Gneralitat. Les millores tenen que veure amb la necessitat d'acabar les projectes iniciats anys enrere i obres d'accesos o millora de carrers.

Representants de les diferents àrees industrials d'Alcoi, de la Cambra de Comerç, FEDAC, DADA, JOVEMPA i de l'Ajuntament d'Alcoi s'han reunit aquest dijous en seu cameral per a planificar de manera conjunta projectes i millores per als polígons i que quedaran incloses en la convocatòria de les ajudes d'IVACE.

En línies generals, les millores tenen a veure amb la culminació de projectes iniciats en anys anteriors, així com obres en accessos, torres de mitjana tensió, millora de carrers i un problema que comparteixen totes les àrees: la falta d'aparcament.

Pau de Gràcia ha capitanejat una trobada en el qual els responsables de polígons d'Alcoi han aportat informació sobre deficiències o propostes que podrien incloure's en la convocatòria de la Generalitat.

Per part seua, l'Ajuntament també ha plantejat les seues millores i han acordat ‘donar-li forma’ i prioritzar per a assistir conjunta i coordinadament a aquestes importants ajudes.