El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç i l’Associació Alcoy Industrial organitzen la segona conferencia del Cicle Nodos Intermodales del Corredor Mediterràneo

L'objectiu és donar a conéixer els diferents projectes i alternatives que s'estan treballant perquè les empreses de les Comarques Centrals Industrials Valencianes (La Costera - la Canal - la Vall d'Albaida - l'Alcoiá - Comtat - Foia de Castalla) - articulades al voltant del denominat 4t eix industrial de la Comunitat Valenciana.

La xarrada serà aquest 9 de març a les 12:30h a la seu de la Cambra de Comerç i tractarà sobre el projecte ‘El parque logístico de Vallada como infraestructura al Servicio de las Comarcas Centrales’ , que el presentaràCarlos G. Tiviño, CEO de Gobernanza Industrial i Coordinador del Pla de Resiliciencia de Valpark.

La primera de les conferències es va organitzar  el 7 de juliol del 2022. La Cambra de Comerç i l’Associació Alcoy Industrial son els organitzadors d’aquestes xarrades del Foro Alcoy Industrial, que té com objectiu donar a conéixer els diferents projectes i alternatives que s'estan treballant perquè les empreses de les Comarques Centrals Industrials Valencianes (La Costera - la Canal - la Vall d'Albaida - l'Alcoiá - Comtat - Foia de Castalla) - articulades al voltant del denominat 4t eix industrial de la Comunitat Valenciana (Canals - Ontinyent - Alcoi - Ibi), puguen carregar les seues mercaderies cap a Europa i Àsia sobre el FFCC que discorrerà pel Corredor Mediterrani.

El Cicle de Conferències ha sigut anomenat ‘Nodos Intermodales del Corredor Mediterrani al seu pas per aquestes terres’. La segona xarrada serà aquest 9 de març a les 12:30h al Saló d’Actes de la Cmabra de Comerç, on es presentarà el projecte ‘El parque logístico de Vallada como infraestructura al Servicio de las Comarcas Centrales’ i serà impartida per Carlos G. Tiviño, CEO de Gobernanza Industrial i Coordinador del Pla de Resiliciencia de Valpark (Vallada).