El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

La Cambra de Comerç llança un nou curs en “Especialista d’ungles esculpides i decoració”

Aquest curs està dins del cicle de Garantia Juvenil, i està dirigit a joves que busquen un futur dins del sector de la Imatge Personal, una especialització que els ajude a millorar el nivell d’ocupabilitat.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi llança un nou curs dins del seu programa de Garantia Juvenil sobre “Especialista d’ungles esculpides i decoració”, dirigit a joves que busquen especialitzar-se dins del sector de la Imatge Personal.

Aquest curs s’impartirà des de el 8 de maig fins al 30 de juny a l’Acadèmia de Perruqueria Vicente Milla (Carrer Entenza 42, Alcoi), i serà gratuït. Les sessions d’aquest curs seran pràctiques i permetrà als assistents fer treballs estètics relacionats amb el cuidat de les ungles.

A més, també coneixeran tècniques de treball relacionades amb el tractament i la realització d’ungles artificials acríliques i de gel.

El diploma que es donarà en finalitzar el curs, acreditarà als participants en el coneixement necessari per a desenvolupar la professió en qualsevol saló o com a freelance.