El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç llança un nou curs en “Especialista d’ungles esculpides i decoració”

Aquest curs està dins del cicle de Garantia Juvenil, i està dirigit a joves que busquen un futur dins del sector de la Imatge Personal, una especialització que els ajude a millorar el nivell d’ocupabilitat.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Alcoi llança un nou curs dins del seu programa de Garantia Juvenil sobre “Especialista d’ungles esculpides i decoració”, dirigit a joves que busquen especialitzar-se dins del sector de la Imatge Personal.

Aquest curs s’impartirà des de el 8 de maig fins al 30 de juny a l’Acadèmia de Perruqueria Vicente Milla (Carrer Entenza 42, Alcoi), i serà gratuït. Les sessions d’aquest curs seran pràctiques i permetrà als assistents fer treballs estètics relacionats amb el cuidat de les ungles.

A més, també coneixeran tècniques de treball relacionades amb el tractament i la realització d’ungles artificials acríliques i de gel.

El diploma que es donarà en finalitzar el curs, acreditarà als participants en el coneixement necessari per a desenvolupar la professió en qualsevol saló o com a freelance.