El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç llança una campanya per a afavorir que la gent compre a Alcoi

El sorteig es realitzarà el 25 d’octubre a les 21h i el premi serà entregat amb bitllets simulats per a canjear als comerçs adherits.

La campanya estarà en marxa del 3 al 22 d'octubre i es podrà participar als comerços adherits que tinguen el cartell identificador de la mateixa. El sorteig és d'un premi de 3.000€ i dos de 500€.

La campanya de la Cambra de Comerç rep el nom de ‘3.000 razones para comprar en nuestro comercio’ i es deu al sorteig de fins a 3.000€ repartits en un premi de 2.000€ i dos premis de 500€.

Els comerços adherits comptaran amb un cartell identificador de la campanya. Els clients podran demanar les papeletes en les quals hauran d’omplir les dades personals i arreplegar fins 3 encunys de diferents establiment adherits. Es podran omplir tantes les papeletes com es vulga. La campanya estarà en marxa del 3 al 22 d’octubre.

A continuació, les papeletes s’hauran de depositar en una de les dues urnes facilitades, una a la seu de la Cambra de Comerç i l’altra a la seu de Incub (C/Severino Albarracin, nº8).

El sorteig es realitzarà el 25 d’octubre a les 21h i el premi serà entregat amb bitllets simulats per a canjear als comerçs adherits amb un màxim de 100€ per a despesa en cada establiment. També es farà entrega d’un obsequi, un altaveu wifi per a la dutxa.

Segons ha destacat Pablo De Gracia, president de la Cambra de Comerç d’Alcoi, “l’objectiu és que la gent compre a Alcoi i contribuir a la unió de comerciants i consumidors”.

De Gracia ha aprofitat per a anunciar el programa 'Plan de Consumidor Empresarial' que té com objectiu ajudar a professionalitzar diferents àrees de gestió de les empreses per millorar la competitivitat de les empreses. La formació arranca el pròxim dilluns 12 de setembre i encara queden places disponibles.