El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç ofereix un curs sobre màrqueting digital i comunicació per a desocupats

La inscripció per al curs sobre màrqueting digital i comunicació està oberta. El curs serà a la Cambra de Comerç d'Alcoi del 16 de setembre al 21 d'octubre de 16 a 20 h. Està dirigit a persones desocupades i és completament gratuït. El curs està finançat pel Consell de Cambres i per LABORA.

Ací es poden formalitzar les inscripcions. El curs té com a objectius incentivar la incorporació de la transformació digital en l'àmbit del màrqueting i l'e-commerce en les pimes des d'un enfocament inclusiu adaptat a les distintes situacions, mides i característiques del teixit empresarial; difondre la cultura TIC i els avantatges del comerç electrònic, sensibilitzant a les empreses sobre les seues possibilitats.

A més, en el curs s'intentarà generar professionals especialitzats en l'entorn digital per a poder satisfer la demanda de les empreses en la mesura en què els usuaris prioritzen aquest canal d'informació (internet, xarxes socials, televisió digital, etc.) enfront d'altres clàssics que van minvant el seu potencial. En les classes també es donarà a conéixer de primera mà les necessitats actuals d'ecosistema digital i com satisfer-les mitjançant accions en estratègia de màrqueting digital, creativitat, SEO, SEM, analítica de dades, xarxes socials i negoci digital i com alinear els departaments de màrqueting de les empreses amb els departaments comercials i negoci, mantenint sempre els objectius de direcció.