El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç prepara la seua segona Gala de Premis per al 26 de gener

La segona Gala de Premis de la Cambra de Comerç d'Alcoi tindrà lloc el 26 de gener del 2023 al Círculo Industrial.
 

A partir d'este 18 de novembre s'obri el termini d'un mes per a presentar candidatures als premis. El president de la Cambra de Comerç Pablo de Gracia vol convertir esta gala en un "referent en l'àmbit de la Comunitat Valenciana"

Després de l'èxit de la primera edició l'any passat, la Cambra de Comerç presenta la segona edició de la seua Gala de Premis, en la que es reconeix el treball del teixit empresarial alcoià.

Es lliuraran quatre premis a empreses que desenvolupen la seua activitat econòmica en Alcoi, i les categories són comerç i servicis, indústria, exportació i trajectòria empresarial. Des del 18 de novembre fins al 19 de desembre les empreses poden presentar les seues candidatures, i també poden presentar candidatures les federacions o associacions empresarials, o a proposta del Comité Executiu de la Cambra.

"És el moment de traure múscul de què tenim en Alcoi, en l'àmbit industrial i empresarial", diu el regidor d'empresa Alberto Belda. El president de la Cambra de Comerç Pablo de Gracia recorda l'èxit de l'any passat "amb una assistència més que importat", i confia que la gala alcoiana "es convertisca en referent a la Comunitat Valenciana. Esperem enguany comptar de nou amb els representants més alts tant polítics com empresarials, i ser un referent socioeconòmic". Després del lliurament de premis hi haurà un vi d'honor, moment per a poder entaular converses amb la resta d'assistents.