El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç s'interessa per l'estat de les dos rotondes d'accés a Alcoi

Els empresaris han demanat algun canvi en el projecte de la rotonda nord, ja que consideren insuficient un únic carril d'eixida des de Cotes Baixes.

Des de la Cambra de Comerç s'han reunit, a petició pròpia, amb l'Ajuntament d'Alcoi per a conéixer de primera mà l'estat dels projectes de les dos rotondes d'accés a Alcoi, al sud cap a Alacant, ara mateix en obres; i al nord cap a València, ara en procés de redacció.

El president de la Cambra de Comerç, Pablo de Gracia, es mostra satisfet per la reunió, tot i que lamenta que "el contacte s'haja fet amb les obres de la rotonda sud en marxa i amb el projecte de la rotonda nord pràcticament tancat". Això sí, agraeix la predisposició a rebre suggeriments, i han traslladat una preocupació dels empresaris sobre el projecte de la rotonda nord. I és que consideren insuficient un únic carril per a eixir des del polígon de Cotes Baixes, "la qual cosa podria provocar embussos en cas d'acumulació de camions i turismes". Des del consistori, segons assegura Pablo de Gracia, s'han compromés a estudiar la situació i proposar solucions concretes.

A la reunió ha assistit el grup de treball d'urbanisme, infraestructures, mobilitat i polígons industrials de la Cambra de Comerç, així com el regidor Manolo Gomicia i l'arquitecte responsable dels projectes Francisco Muñoz.