El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Cambra de Comerç t'ajuda a tancar com cal l'any fiscal

El Seminari tindrà lloc el 6 de març, de 16,30 a 19,30 a la Cambra de Comerç d'Alcoi.

Carlos Hernández, de l'empresa AUDIFIEL, oferirà un seminari amb solucions pràctiques per al tancament fiscal i comptable de l'any 2018.

Fer els comptes anuals d'una empresa i donar per tancat l'any fiscal i comptable suposa, en moltes ocasions, una tasca enrevessada i burocràtica. Des de la Cambra de Comerç d'Alcoi volen ajudar a fer aquest tràmit menys complicat, i proposen el seminari 'Solucions pràctiques per al Tancament fiscal i comptable de l'exercici 2018', a càrrec de Carlos Hernández, soci de l'empresa Audifiel.

Carlos Hernández és economista i auditori de comptes, membre de l'Associació Espanyola d'Assessors Fiscals i de la Comissió d'Auditoria del Col·legi d'Economistes d'Alacant. En el seminari parlarà de les particularitats de l'any comptable 2018, així com d'arrendaments, amortitzacions, despeses no deduïbles, exempcions, incentius i tributacions, entre altres.


El Seminari tindrà lloc el 6 de març, de 16,30 a 19,30 a la Cambra de Comerç d'Alcoi. Cal inscripció prèvia a l'adreça electrònica audifiel@audifiel.es o els telèfons 965 817 233 o 965 540 551.