El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La campanya 'Comparteix i recicla' ajuda als reis mags a portar felicitat i joguets

Nens amb joguets / Facilitat per CrecerJugando.org

Si esteu interessats, voleu col·laborar, o solament busqueu una informació molt més detalla, vos recomanem que visiteu la seua pàgina web.

Aquesta iniciativa dona una segona vida als joguets al que ja no se li dóna un ús, i busquen una nova oportunitat perquè altres nens puguen gaudir d'ells.

La campanya 'Comparteix i recicla' ha aconseguit obtenir més de 10.000 joguets que es repartiran i formaran part en la vida d'altres 9.700 nens. Això compren un total de 145 tunelades, una xifra molt impressionant.

Però tot açò no haguera sigut possible sense la col·laboració que realitzen diferents associacions de suport a famílies immigrants, passant per les fundacions que atenen solament als menors que es troben en risc d'exclusió social i inclús a plantes pediàtriques d'hospitals.

Cal comentar que els joguets que no es troben en condicions òptimes, seran reciclats, gràcies a la participació de Fundació Ecotic. I fins al moment, solament un 25% ha sigut reciclat.

La mecànica de donació és senzilla, se seleccionen tots els joguets que ja no tinguen cap ús i es porten als punts de recollida per a joguets, els quals després seran traslladats a un centre de reprocessat, un centre especial d'ocupació, on els joguets són revisats d'un en un per a verificar si són aptes per a una segona vida, i en aquest cas es compten peces, es netegen o s'empolainen per als seus nous amos i en cas de no estar en condicions de la seua reutilització s'envien al reciclatge.

Si esteu interessats, voleu col·laborar, o solament busqueu una informació molt més detalla, vos recomanem que visiteu la seua pàgina web.