El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La campanya

Dates/Facilitat pel Departament de Comunicació

Aquesta iniciativa està impulsada per l'ACECA i finançada per la regidoria de Comerç d'Alcoi

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi finança la campnya de "Conexió Premium" amb l'objectiu de donar visibilitat al comerç més tradicional.

L'Associació Comarcal d'Empresaris del Comerç d'Alcoi (ACECA) s'hi ha adherit a la campanya "Conexió Premium", finançat per la regidoria de Comerç de l'Ajuntament d'Alcoi.

Es tracta d'un moviment impulsat per la Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de potenciar la vinculació de comerç tradicional local amb els ciutadans d'Alcoi, a més de transmetre confiança, dinamitzar el comerç i mantenir antics clients i aconseguir nous.

Aquesta campanya donara visibilitat a 12 gremis diferents del comerç, representats per 12 personatges diferents, que serien forners, carnissers, alimentació, salut, comerç local, oci y molts més. Cal destacar que cada mes es donarà visibilitat a cada un dels gremis.

Segons la regidoria de Comerç, Vanessa Moltó "és essencial reforçar la connexió entre el comerç tradicional i els veïns d'Alcoi; per això, des de la regidora de Comerç valorem molt positivament aquestes accions, que permeten dinamitzar el comerç de la ciutat establir una relació de fidelitat amb els clients".