El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La campanya “l’Estiu Viu a Ontinyent” premiarà les compres amb 500 degustacions gastronòmiques gratuïtes

La iniciativa ha estat presentada aquest divendres al parc del Mestre Ferrero.
  • Durant aquests dies, per cada compra realitzada en els establiments de Comerç IN per valor de més de 20 euros en comerços i serveis o 10 euros en forns i pastisseries, es farà entrega d’una targeta amb “rasca-rasca”.
  • Als establiments del Comerç IN es podrà dipositar una papereta amb nom i telèfon i participar en el sorteig de dos sopars per a dues persones.

La clientela dels comerços i serveis IN d’Ontinyent podrà optar a premis directes en fer les seues compres estivals a la ciutat. 'L'Estiu Viu a Ontinyent' compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i l’associació d’hostalers AHVAL i premiarà les compres amb fins a 500 degustacions gastronòmiques gratuïtes.

La iniciativa ha estat presentada aquest divendres al parc del Mestre Ferrero, en una roda de premsa en la qual han intervingut la presidenta de Comerç In, Mª Jose Alhambra, el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda i el nou president d’AHVAL, José Gómez. Una presentació a la qual Alhambra destacava que amb la campanya, que es durà a terme del 26 de juliol al 15 d’agost:  “volem apostar per una col·laboració necessària entre diferents entitats locals, amb l’objectiu, sobretot, d’aconseguir visitants comarcals als nostres establiments, i en el cas dels consumidors locals, que vegen un Ontinyent atractiu i viu, també a l’estiu”.

Així, durant aquests dies, per cada compra realitzada en els establiments de Comerç IN per valor de més de 20 euros en comerços i serveis o 10 euros en forns i pastisseries, es farà entrega d’una targeta amb “rasca-rasca”, on es podrà saber si ha estat premiada amb una de les 500 degustacions gratuïtes que hi haurà, i els llocs on es pot gaudir aquesta. En aquests espais, a més, es podrà dipositar una papereta amb nom i telèfon i participar en el sorteig de dos sopars per a dues persones.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pablo Úbeda destacava la importància de "seguir creant sinergies per impulsar l’activitat econòmica a la ciutat, en aquest cas amb una campanya d’allò més atractiva que a més planteja una interactivitat amb la programació cultural coordinada des de la regidoria de Cultura aquestes setmanes amb Cultura de Barri”. En concret, la campanya anima a la ciutadania a gaudir les degustacions coincidint amb les activitats culturals que hi ha en Ontinyent, “una ciutat viva, que anima a gaudir aquests dies d’una atractiva combinació de compres, tapes i música”.

Finalment, des d’AHVAL, José Gómez posava en relleu "aquest tipus d’iniciatives repercuteixen tant al sector comercial com a l’hostaleria. En temps de crisi hem de crear sinergies i punts en comú perquè som sectors, comerç i hostaleria, que anem de la mà, i ens hem de fer costat l’un a l’altre. En aquest cas amb una iniciativa que pretén atraure tant a la ciutadania d’Ontinyent com d’altres localitats, a la que animem a sumar-se”, concloïa.