El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Capella de l’Antic Asil acull l’exposició “Sentiment de paisatge” d’Elena Martí

Elena Martí
  • "Sentiment de paisatge" estarà exposada en la Capella de l'Antic Asil fins al 7 de maig de 2022.

Aquest divendres 25 de març va tindre lloc la presentació de l'exposició “Sentiment de paisatge” d’Elena Martí en la Capella de l’Antic Asil. Aquesta demostració d’obres estarà exposada en la Capella fins al 7 de maig de 2022.

El passat 25 de març es va celebrar la presentació d’una de les exposicions programades de la Capella d’aquest any cultural. La presentació va estar protagonitzada per l’artista de l'exposició Elena Martí i, a més, es va poder gaudir de música en directe a càrrec de l’escola de música CRESCENDO.

Elena Martí va presentar les seues obres, on s’ofereix una sèrie de peces enclavades en el nostre imaginari com a alcoians. Allò que ens ha fet el que som, la nostra indústria, les nostres màquines i les restes que hui formen part del passat, i que les seues deixalles oblidades formen un paisatge de memòries.

La delicadesa de les seues obres contrasta amb la rudesa dels materials, juga amb les seues textures, les seues tonalitats i la diversitat d'estructures que se'n deriven i que fan que el temps, el record i l’oblit generen peces retrobades i valorades.