El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Capella estrena INSDUTRIA.ART, les últimes adquisicions de la Col·lecció Municipal d’Art d’Alcoi

Part de l'exposició INDUSTRI.ART / Foto: La Capella

INDUSTRI.ART estarà a la Sala Capella fins el 23 de gener de 2021.

La Sala La Capella acull fins al 23 de gener l’exposició d’art INDUSTRI.ART formada per 27 obres amb diferents tècniques artístiques.

Des de l’última setmana de novembre i fins al 23 de gener podrem gaudir de l’obra artística mostrada en la Sala La Capella, en el Camí. INSDUTRIA.ART és una exposició formada per l’última adquisició d’obres de l’Ajuntament d’Alcoi.

Què podem veure en aquesta en INSDUTRIA.ART? L’exposició està composta per 27 obres molt diferents entre elles realitzades per 24 autors en les que participen 11 dones i 13 homes i realitzades amb tota classe de tècniques artístiques, com ara olis, aquarel·les, acrílics, il·lustracions, fotografies, vídeos o collages.

Aquestes adquisicions no sols ofereixen a la ciutadania una gran oportunitat per tindre a l’abast una pinzellada d’art contemporani, sinó que també afegeixen un gran salt qualitatiu a la Col·lecció Municipal d’Art d’Alcoi. Gràcies a la diversitat de les últimes adquisicions s’inclouen per primera vegada en les propietats del municipi disciplines artístiques que fins ara no s’havien tingut en compte.

I per si no n'hi hagués prou, en aquest mateix espai es troba també la Col·lecció d’Art Municipal, sota el lema La Col·lecció al teu abast. Obrint les portes de l’art patrimoni de la ciutat a tots els que vulguen visitar-lo i donant un pas més cap a la consolidació d’Alcoi com a capital cultural.