El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La capitalitat cultural de Bocairent ja ha començat a Alcoi

Diumenge 30 de maig, l’encontre ‘Més que corda’ de la Federació Valenciana d'Orquestres de Pols i Pua

Bocairent ja ha organitzat la primera de moltes activitats relacionades amb la seua capitalitat cultural. Ha estat la inauguració d’una exposició a Fundació Mutua Levante, concretament a la sala ubicada a Alcoi.

Altra de les activitats que ha confirmat l’alcalde, Xavi Molina, a ARAMULTIMÈDIA ha estat l’encontre ‘Més que corda’ de la Federació Valenciana d'Orquestres de Pols i Pua. Aquesta se celebra el diumenge 30 de maig. Molina s’ha congratulat que “Bocairent serà el referent d’aquest àmbit a nivell valencià”.

A poc a poc, tant Bocairent com Alcoi anunciaran noves activitats per celebrar la capitalitat cultural compartida. Una capitalitat que se suma a l'encant turístic que ofereix Bocairent el que "suposa reforçar eixe paper d'atracció de visitants, però també associar el municipi al món de la cultura amb el que això representa, la perspectiva de creixement individual i col·lectiu, però des de la perspectiva també d'un sector professional que viu de la cultura. Per tant, volem ser un espai d'exposició, un aparador de tot eixe ventall de professionals culturals”, segons indica Xavi Molina.