El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La capitania dels Maseros de l’Almadec tancaran l’Entrada a Planes

Portada del llibre de festes de Planes

També participaran a l'Entrada els Moros del Raval i, a continuació, els Templaris.

Arriben els dies grans de les festes a Planes, els primers Moros i Cristians de la tardor a les nostres comarques. L’acte principal és, com cada any, l’Entrada de Moros i Cristians que començarà a les 17 h del dissabte 30 de setembre.

Planes celebra les seues esperades festes en honor a Sant Roc, la Mare de Déu del Rosario i el Santíssim Crist de Planes. L’entrada seguirà el seu recorregut habitual el dissabte 30 de setembre en el passeig i transcorrerà per l’avinguda Ciutat de València, per davant de la farmàcia, travessant la plaça (C/ Bisbe Rafael Sanus) fins al Centre Social Joan Pont. L’Ajuntament oferirà servei de cadires gratuït per a poder veure l’Entrada.

L’Entrada començarà amb els Moros del Raval i, a continuació, els Templaris. La desfilada la tancarà l’esperada capitania dels Maseros de l’Almadec.

A més, Planes publica el seu particular llibre de festes on es poden veure algunes imatges del II Concurs de Fotografia. Lourdes Oltra ha sigut la guanyadora segons anuncien des de la Junta de Festes de Planes. La festa continuarà a Planes durant la nit el dijous 28, divendres 29 i dissabte 30 de setembre amb diferents grups de música a partir de les 00:30 h.