El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Casa de la Joventut de Cocentaina torna a estar activa

Curs de monitor de temps lliure, imatge d'arxiu facilitada per l'Ajuntament de Cocentaina.

Tot i això, es mantenen vies per a demanar cita o resoldre dubtes, com el correu electrònic, telèfon o Whatsapp. En la notícia tens tots els canals de contacte.

Es reprén l'atenció presencial per a fer-se el Carnet Jove o resoldre dubte sobre formació o matriculació. Però també les activitats educatives i d'oci, amb un curs preparatori del B1 d'anglés en línia i gratuït o el cinema d'estiu. 

Amb totes les mesures de seguretat sanitàries habituals ara, la Casa de la Joventut de Cocentaina reprén tant l'atenció presencial com les activitats juvenils. Així, hi haurà programació estiuenca, amb 3 sessions del Cinema d'Estiu al Palau, o un Scape Room. També hi haurà una actuació d'Eugeni Alemany, que "ens farà passar una nit divertida que de segur ens fa oblidar els dies tristos que hem viscut". Però a més d'oci també s'ofereix en juliol un curs preparatori del B1 d'angles, en línia i gratuït; o un curs d'educador en menjadors escolars. Per al setembre està previst el curs de monitor de temps lliure o l'organització de la campanya de beques del Ministeri. Atenció, perquè totes aquestes activitats estan condicionades a l'evolució de la situació amb el coronavirus.

I la Casa de la Joventut també reprén l'atenció presencial perquè els joves puguen resoldre dubtes sobre formació, accés a estudis o matrícules. També es pot obtindre de nou el Carnet Jove. Si es vol atenció personalitzada sí que cal demanar cita prèvia, amb diferents vies: a la web, en aquest correu electrònic, per telèfon al 965592795, o per Whatsapp en el 699833855. 

Com demanar cita prèvia a la web

Les mesures a aplicar són les ja conegudes: cal usar mascareta, esperar a l'exterior de l'edifici si hi ha cua, i utilitzar gel hidroalcohòlic. Per part de la Casa de la Joventut s'han instal·lat mampares de protecció i es ventilen i desinfecten els espais amb assiduïtat.