El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Càtedra AITEX-UPV atorga 3.000 € per a la millor idea de negoci en innovació tèxtil

Activitat premi emprenedoria amb el CEO de El Ganso / UPV

El termini per a presentar-se als Premis Emprenedoria finalitza el 31 de maig. Tota la informació sobre el premi es pot trobar en el blog de la Càtedra AITEX – UPV.

Els Premis Emprenedoria convocats per la Càtedra AITEX -UPV atorgaran 3.000 euros a la millor idea de negoci tèxtil en matèria d'innovació. Pot participar qualsevol persona major d'edat que tinga un projecte d'emprenedoria o idea de negoci innovadora relacionada amb el sector tèxtil en fase de desenvolupament.

A més dels 3.000 euros, el guanyador obtindrà una la bonificació per part d'AITEX del 100% en el curs online de tecnologia tèxtil valorat en 420 euros. També inclou l'accés durant el primer any a la plataforma Addying.com. Tota la informació sobre la inscripció i la convocatòria es pot consultar en el blog de la Càtedra AITEX– UPV.

Com idea de negoci s'entén qualsevol idea en fase inicial de desenvolupament, amb potencial de convertir-se en una futura empresa. Es podrà participar de forma individual o col·lectiva. El termini de presentació al premi es pot formalitzar fins al 31 de maig de 2019. En les activitats prèvies de promoció ha ajudat a la seva difusió i organització Idees UPV.