El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Càtedra AITEX-UPV premia a Lidia Montero i Patricia Millán al Concurs de Disseny Tèxtil Llar

El jurat ha valorat l'originalitat, creativitat i tendències de moda, qualitat tècnica i desenvolupament i presentació dels treballs realitzats.

En total s'han presentat 34 dissenys. L'objectiu d'este certamen és premiar els millors teixits dissenyats i utilitzar-los al sector Tèxtil Llar.

El VII Concurs de Disseny per a Tèxtil Llar està organitzat des de la Càtedra AITEX-UPV. En esta edició les guanyadores ha sigut Lidia Montero i patricia Millán, en les dues modalitats, una mitjançant la tècnica d'estampació i una altra amb tejeduría jacquard.

En total s’han presentat 34 dissenys i l’objectiu era premiar als millors teixits dissenyats i desenvolupats per a la seua posterior aplicació en el sector Tèxtil Llar. El jurat ha valorat l'originalitat, creativitat i tendències de moda, qualitat tècnica i desenvolupament i presentació dels treballs realitzats.

Els treballs presentats s'han exposat al Campus d'Alcoi de la UPV i també es poden veure de forma virtual ací.

El jurat ha estat format per reconeguts professionals del sector tèxtil: Lucía Jover, de CA Internacional Manager; Carmen Jover, Responsable de Formació d’AITEX; Cristian Bermudez, de Creaciones Euromoda; Helena Font, d'Estampados Prato; Merce Miquel, de Destiny Decor; i Ángela Torró, d‘Induflec.

També han resultat guanyadors del segon premi: Natasha Gómez (Modalitat Estampació) i Ainhoa Sánchez (Modalitat de Jacquard). I del tercer premi: Paula Borreda (Modalitat Estampació)  i David Mínguez (Modalitat de Jacquard).