El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La celebració de la X Mitjà Marató Unión Alcoyana encara és una incògnita

Edició anterior de la Mitja Marató

La prova, a hores d'ara, està programada per al 20 de desembre

El diumenge 20 de desembre, teòricament, ha de celebrar-se la Mitja Marató Unión Alcoyana Seguros i totes les proves que l'envolten. En un comunicat oficial de l'organització es pot llegir que "el nostre entusiasme i treball de moment no és suficient per a assegurar que es puga portar endavant. Per a tot l'equip implicat, és molt complicat prendre una decisió amb més de mig any per a l'esdeveniment i estem a l'espera de les decisions que els experts".


Són molts corredors els que han preguntat a l'organització de la Mitjà Marató Unión Alcoyana Seguros pel futur de la prova. L'organització, juntament amb la regidoria d'Esports i l'Unión Alcoyana, confirma que "segueixen treballant i comunicarem les decisions com més aviat millor". Demanen als 'runners' "responsabilitat" i que siguen "un exemple de bon fer en aquesta situació".


Des de l'organització volen agrair a totes aquelles persones que any a any fan possible aquesta cursa: Ajuntament, patrocinadors, voluntaris, voluntariat Centre d'Esports, Club d'Atletisme Alcoi, Policia Local Alcoi, Protecció Civil, grups d'animació, col·laboradors, altres grups i tots els clubs amics de la cursa, ja que tots ells ens continuen secundant per a fer realitat aquest projecte.