El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

‘La Clau del Vent’, amb Xavier Mollà, aquest dimecres 29 de desembre a l'IVAM CADA Alcoi

Cartell

Amb entrada lliure

L’IVAM CADA Alcoi acull la proposta de Xavier Mollà que uneix música i fotografia. Serà aquest dimecres 29 de desembre a les 19:30 h. Les imatges de Xavier Mollà estaran acompanyades del fagot de per Vicent Mascarell i les veus de Pilar Algarra i Emilio Garrido.

La Clau del Vent és un projecte audiovisual en què imatge, música i veu es fonen en un discurs en el qual la nostra societat actual i el nostre entorn són els principals protagonistes. La magnífica adaptació al fagot que fa Vicent Mascarell del repertori musical, sobradament conegut al món concertístic, imprimeix una contundent personalitat al projecte, i les fotografies de Xavier Mollà ens revelen, a cada peça musical, les seues inquietuds quan observa el que està passant al món que ens ha tocat viure i a la gent que l’habita.

El concert té dues parts: la primera aborda l’entorn i paisatge, i la segona l’ésser humà, però per a l’espectador és un concert continuat en què no hi ha descansos. ‘La clau del vent’ està pensat per a ser interpretat en directe. A l’escenari, s’hi troben música, imatge i veu; tots perfectament sincronitzats. La proposta és un projecte seleccionat en la convocatòria “Cultura Online #CMCVaCasa” del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.