El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La CM Primitiva celebra el Diumenge de Rams 'en línia'

Amb la interpretació de l'emblemàtica peça 'L'entrà dels moros', de Camilo Pérez Monllor.

Aquest diumenge 5 d'abril s'havia de celebrar el tradicional Concert de Festes que ofereix la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi des de ja fa 80 anys. Sent impossible fer-ho en condicions normals, la banda ens ofereix una versió particular de 'L'entrà dels moros', de Camilo Pérez Monllor.

Aquesta peça emblemàtica per a la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi ha sigut l'escollida per a celebrar, almenys de forma simbòlica, el Diumenge de Rams a la nostra ciutat, si més no, a les nostres pantalles. És tradició que siga la Primitiva la banda que tanque el Cicle de Concerts d'Exaltació de la Música Festera que se celebren a la ciutat d'Alcoi, concretament al Teatre Calderón, durant els tres diumenges abans de Rams amb aquest últim inclòs. En aquest 2020, tot el cicle sencer s'ha vist afectat pel decret de l'Estat d'Alarma a conseqüència de la propagació de la Covid19.

Es dóna la circumstància que aquest 2020 es complien 80 edicions del concert de Diumenge de Rams de la Corporació Musical Primitiva. A més, la cita era destacada per altres qüestions, i és que el seu director titular Àngel Lluís Ferrando deixa la direcció de la banda aquest pròxim mes de setembre després d'un grapat d'anys i un procés de selecció de nova direcció en marxa. Un any ben atípic per a Ferrando, qui també havia sigut designat per a dirigir l'Himne de Festes. Tot i que açò de ben segur que encara ho podrà fer.

En el vídeo, editat per Rosella Valor, la Primitiva interpreta l'emblemàtica peça de Camilo Pérez Monllor i, com no podia ser d'altra manera, amb Àngel Lluís Ferrando al capdavant de tots ells i elles.