El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Colla de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina celebrarà el XIV Festival de Colles

La Colla de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina celebrarà el XIV Festival de Colles / Colla de dolçaines
En el festival el dia 3 de març també es farà entrega del Reconeixement Paset a Passet en la seua 10a edició

El dia 3 de març tindrà lloc el XIV Festival de Colles a Cocentaina a més del Reconeixement Paset a Passet en la seua 10a edició.

La Colla de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina celebrarà el XIV Festival de Colles. El Centre Cultural "El Teular" acollirà aquesta celebració, dissabte 3 de març a les 19.30.

La colla convidada serà El Regall d’Ontinyent, dirigida per Andrea Sebastià, una colla que ha obtingut el segon premi al Certamen Ciutat de Castalla.

A més, es farà entrega del Reconeixement Passet a Passet en la seua 10a edició, que s'otorga a persones, associacions o institucions destacades dins del món de la dolçaina i el tabal, intentant potenciar i augmentar la difusió artística i consideració social dels nostres instruments més tradicionals així com la seua música.

La Colla de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina que es va reunir el 23 de desembre va prendre la decisió d’atorgar el reconeixement al director i compositor Francisco Valor Llorens, que des dels seus inicis ha introduït la dolçaina en les seues composicions de música festera, compta també amb gravacions monogràfiques com Creu Daurà, Llegenda i Dolça Fira, i un gran nombre col·laboracions discogràfiques, a més de moltes altres composicions i col·laboracions. Actualment és director de la mateixa colla Mal Passet de Cocentaina, i director de la Banda Instructiva d’Alfarrasí.