El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Colla Ecologista l'Arrel participarà a la Setmana Europea de la Mobilitat d’Ontinyent

Cartell de la Fira de la Biodiversitat a Carrícola.

L’associació també estarà present a la Fira de la Biodiversitat en Carrícola i a la taula redona d’IEVA en Fontanars dels Alforins.

Durant aquest mes de setembre, la Colla Ecologista l'Arrel te previst participar en una sèrie d’activitats per millorar la situació mediambiental.

En primer lloc, la Fira de la Biodiversitat en Carrícola durant els dies 17, 18 i 19. El dissabte 18 des de l’Arrel, participaran en la "Taula redona de projectes locals de la promoció de la biodiversitat agrària" a les 18.30h. Mentre que el diumenge dia 19, des de les 9h fins les 14h tindran una paradeta en el Mercat de productes i associacions.

Per altra banda, el divendres 24 a les 20h hi ha organitzada per l'IEVA una taula redona en Fontanars dels Alforins en la que la Colla Ecologista participarà per a debatre sobre "Energia sostenible i/o territori?”

A Ontinyent es celebra la Setmana Europea de la Mobilitat del 16 al 25 de setembre i l’Arrel tindrà la seua participació el dissabte de 15.30h a 21h amb dos tallers: un de mobilitat sostenible i reciclatge, i altre de trasplantament de plantes.

Des de l’Associació conviden a la ciutadania a participar i agraixen als més de 15 voluntaris i voluntàries que fan possible aquestes activitats amb finalitat de conscienciar i protegir el medi ambient.