El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La col·lecció 'Acuario' de Juan Carlos Ripoll aconsegueix el premi d'honor en el 68 Concurs Fotogràfic de l'ASJ

El jurat davant algunes obres / ASJ - Estudios Cyan

Entre els premis principals i les diferents categories que es presentaven, s'han repartit al voltant de 2.400 €

El 68 Concurs Fotogràfic 'Antonio Aura Martínez' de l'Associació de Sant Jordi s'ha resolt en favor de Juan Carlos Ripoll, amb la seua col·lecció de cinc fotos 'Acuario'. Ripoll s'ha emportat un premi dotat amb 1.000 €.

En les diferents categories, el primer premi en Estampes i Aspectes de la Festa l'ha aconseguit Ángel Verdú Lluch, i els accèssits han sigut per a José María Gómez Calcerrada, Toni Miralles i Carbonell i José Javaloyes. En la categoria d'Aspectes d'Alcoi, també s'ha imposat el treball realitzat per Ángel Verdú, i en el que els accèssits han sigut per a Carlos Verdú Belda, Amando Jordá Vila i Susana Pla Masiá. Quant als premis d'aquestes dos categories, el primer premi és de 400 euros, i per als accèssits 100 euros.

El  jurat del certamen ha estat conformat per Manuel López Francés, President de la Federació Levantina de Fotografia; Pedro Ruiz de la Rosa, President de l'Agrupació Fotogràfica Alcoiana; Rafael Marcos Olcina, fotògraf professional; Pau Acosta Matarredona, Ponent de Revistes i Publicacions de l'Associació de Sant Jordi i Mónica Jover Calvo, Assessora Artística de l'Associació.