El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Col·lecció Municipal d’Art d’Alcoi rep les primeres donacions

Esta va ser una proposta de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi que va consistir a convidar als artistes d'Industri.Art a explorar les possibilitats de l’obra seriada.

Les obres son de Virginia Jordà, Ximo Canet, Tania Vicedo i Dori Cantó. L'Ajuntament emet una certificació de l'edició, documentació i catalogació per a que passen a formar part de les obres de la Col·lecció Municipal.

La Junta de Govern va certificar la donació de les primeres quatre obres a la Col·lecció Municipal d’Art d’Alcoi de la iniciativa ‘L’Art de la Capitalitat’. Es va fer la impressió de dues Proves d’Autor d’una obra a l’elecció de cada artista que va voler participar. La impressió va ser mitjançant injecció de tinta certificada sobre paper A3 Canson Etching Rag de 310 g. Els 38 artistes que van participar en l'acció van signar i numerar les seues obres com a Proves d’Autor (P/A) lliurar-ne una a la Col·lecció Municipal d'Art i l'altra per al seu arxiu personal.

Des de l’Ajuntament s’emetrà una certificació de l’edició, documentació i catalogació pertinent de la inclusió de les obres a la Col·lecció Municipal d’Art d’Alcoi. La tirada i producció serà costejada amb fons de la partida anual del Consell de Cultura i concretament de la Comissió d’Arts Plàstiques. Les primeres obres que ja s’han lliurat són de Ximo Canet, Virginia Jordá, Tania Vicedo i Dori Cantó. Els artistes han pogut realitzar una única tirada numerada d’un màxim de 50 impressions i posar-les en venda en industri.art. Actualment formen part de la secció #especials de la plataforma web.

Esta va ser una proposta de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi que va consistir a convidar als artistes d'Industri.Art a explorar les possibilitats de l’obra seriada.