El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La carrera 'Color Road' tornarà a omplir de colors els carrers d'Alcoi

L'eixida de la cursa tindrà lloc des de la plaça d'Al Azraq a partir de les 11 h. Paral·lelament s'han organitzat activitats lúdiques per a gaudir de les quals no cal haver-se inscrit en la carrera.

Està programada per al divendres 12 d'octubre al barri de la Zona Nord

Per segon any consecutiu la nostra ciutat acollirà la carrera 'Color Road', una prova no competitiva marcada pel llançament de pols de colors al llarg de seu recorregut. S'habilitaran quatre punts des d'on es llançarà la pols de colors, encara que cada corredor major de 13 anys podrà fer ús de la seua pròpia bossa amb pols.

Els dorsals es poden adquirir fisicament al Centre Comercial Alzamora i als establiments de la peluquería 'Y yo con estos pelos' (C/ Juan de Juanes, 17 i Avda. Hispanidad, 61) o a la pàgina web de l'esdeveniment. La recollida de dorsals s'haurà de fer un dia abans de l'eixida al Centre Comercial, en horari de 12 a 14 h i de 17 a 21 h.

El punt de sortida de la carrera serà la plaça d'Al Azraq a les 11 h, encara que la festa començarà una hora abans, amb castells unflables i sessions d'escalfament amb Zumba. A la finalització de la carrera, fins a les 14 h més o menys, la festa continuarà a la plaça.

El trajecte consta de 4 km de distància, que es completaran donant dues voltes a un circuit urbà. Els corredors partiran des de la plaça d'Al Azraq per l'avinguda de la Hispanitat fina a arribar al col·legi Joan XXIII, des d'on tornaran al punt de sortida pels carrers Sant Joan Bosco, Roís de Corella, Sabadell, avinguda Andalusia i Pare Poveda. Tots els participants rebran un kit on s'inclou una samarreta, una bossa amb pols de color (excepte per als menors de 13 anys), beguda i unes ulleres de sol per a protegir els ulls de la pols llançada.

L'organització de l'esdeveniment compta amb la col·laboració de les regidories d'Esports i Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi. La titular de Joventut, María Baca, recorda que la pols de colors és totalment innòcua i biodegradable, i que es pot netejar amb aigua. L'edil d'esports, Alberto Belda, destaca el "caràcter familiar" de la cursa, i el fet que "permet ampliar l'oferta lúdica de la ciutat".

El delegat en Alcoi de 'Color Road', Javier López Bustos, confia a repetir les positives xifres de participants de la primera edició, on es van inscriure més de 2.000 persones.

 

Presentació de l'esdeveniment amb la presència del regidor Belda i la regidora Baca, amb membres de l'organització i de les empreses patrocinadores.