El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

'La comarca científica' presenta a Cocentaina el seu documental "Viatge a l'extrema dreta"

Serà aquest dissabte 2 de març a les 11 hores al centre social Real Blanc. 

'La comarca científica' és un col·lectiu de les comarques valencianes que volen potenciar el debat social i polític en clau comarcal. Un dels seus primers treballs ha sigut el reportatge "Viatge a l'extrema dreta", d'Alexis Lara, on analitza "la ultradreta valenciana des de les ciències socials: la sociologia, la ciència política, la història i la comunicació".

A l'acte, participaran membres de 'La Comarca Científica', així com del col·lectiu Crida Contra el Racisme, que organitza la projecció a Cocentaina. Des d'aquesta última entitat expliquen que "en un moment com l'actual, d'incertesa política, convé detindre's a comprendre mitjançant aquesta aproximació acadèmica, l'aparició d'aquest fenomen, entenent les peculiaritats valencianes".

Cocentaina és el tercer municipi que acull aquesta projecció, després de presentar-se a la Universitat de València i Algemesí.