El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Comissió Europea atorga un premi a AIJU per la comunicació més innovadora

Després de ser valorat per una comisió d'experts, el vídeo ha sigut el.legit com el millor en xares socials

L'Institut Tecnològic del Producte Infantil i d'Oci (AIJU), dins del projecte SAMT Sudoe, ha sigut guardonat per la creació d'un vídeo relacionat amb el sector del joguet. El vídeo difon les tecnologies de fabricació additiva i materials avançats en el sector del motle i del plàstic. Un grup d'experts l'ha elegit entre d'altres candidats i, finalment, les votacions en xarxes socials l'han donat com a guanyador.

SAMT Sudoe naix amb l'objectiu d'impulsar la difusió de les tecnologies de fabricació additiva i materials avançats al sud-oest europeu. Aquest projecte ha sigut possible gràcies a agents francesos, portuguesos i espanyols. Pel que fa al territori espanyol, han participat AIJU i amb la col·laboració del Clúster d'Empreses Innovadores de la Vall del Joguet (CEIV) i l'IVACE.


A l'inici de la notícia podeu visualitzar el vídeo narrat amb format 'storytelling'. El premi ha sigut lliurat a Brusel.les durant ‘EU Regions Week 2019’.

A l'acte ha assistit una representació del consorci del projecte entre els quals es trobava el Cap de l'Àrea de Programes Europeus i Competitivitat d'IVACE, Rafael Escamilla; el director d'Innovació d'AIJU, Joaquín Vilaplana; i els gestors del projecte en CEIV i AIJU, Alejandro Fernández de Mera i Ana León, respectivament.