El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La companyia Antonio Gades interpretarà l’espectacle ‘Movimientos por bulerías’ a Alcoi

Participarà en l’espectacle María Esteve, filla de Pepa Flores i Antonio Gades. L’acte tindrà lloc el pròxim 6 de febrer a les 19h al Teatre Calderón

L'obra preten fer un repás històric per la Dansa Espanyola, mundialment coneguda, fent una escenografia dels personatges coneguts com Pilar López, Antonio Canales, Lorca, La Argentinita, Goya, Marienma oDiaghilev o Manuel de Falla.

La prestigiosa Companyia Antonio Gades, Premi Nacional de Belles Arts, interpretarà al Teatre Calderón d’Alcoi l’espectacle ‘Movimientos por bulerías’. La posada en escena fa un recorregut per l’evolució de la dansa i el flamenc.

Participarà en l’espectacle María Esteve, filla de Pepa Flores i Antonio Gades. L’acte tindrà lloc el pròxim 6 de febrer a les 19h.

Es tracta d’una obra amena i didàctica que pretén ensenyar al públic la disciplina coneguda de forma mundial com Dansa Espanyola. A banda d’Antonio Gades, altres personatges transiten la historia d’esta disciplina: Lorca, La Argentinita, Goya, Marienma, Pilar López, Antonio Canales, Diaghilev o Manuel de Falla.

Ací el programa amb més informació. Per adquirir les entrades es pot fer a les oficines de l’Associació dels Amics de la Música d’Alcoi de 17’30h a 20h, a la taquilla del Teatre Calderón o a Ticket Alcoi.