El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Comunitat Cristiana d'Alcoi presenta un programa complet per al 500 aniversari de les Llàgrimes en l'Any Sant Marià

Monestir de la Mare de Déu del Miracle

Si esteu interessats per assistir, vos facilitem el seu correu electrònic per si teniu qualsevol dubte.

Aquest any es compleix el 500 aniversari de les Llàgrimes en l'Any Sant Marià, per això, des de la Comunitat Cristiana d'Alcoi es realitzarà una Peregrinació en honor a l'aniversari i a la Mare de Déu del Miracle.

Durant el dissabte 12 d'octubre el poble d'Alcoi té l'oportunitat de gaudir d'una programació completa pel 500 aniversari de les Llàgrimes en l'Any Sant Marià. Un esdeveniment molt important que començarà a primera hora del matí.

A partir de les 8 h es realitzarà un rés de laudes en la parròquia de Sant Maure, i quan finalitze, començarà el pelegrinatge des d'Alcoi (Sant Nicolau) fins a Cocentaina (Parròquia Sagrado Corazón). A les 10 h podrem gaudir d'un esmorzar popular al convent, i a les 10.45 h s'iniciarà una cercavila. Després, passat quasi una hora, tindrà lloc l'eucaristia solemne, la qual estarà acompanyada també per la celebració del Cor Arxiprestal. A les 12.45 h s'organitzarà una visita guiada a la capella de Sant Antoni, i per a acabar el dia amb un bon somriure i la panxa plena, a les 14.15 h es farà el dinar del peregrí en el Centre Social de Cocentaina.

Si esteu interessats per assistir, vos facilitem el seu correu electrònic per si teniu qualsevol dubte.