El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La conferència 'Educant des de l'alimentació' s'inclou en les IV jornades Cocentaina Cap a la Sostenibilitat

Regidora de Medi Ambient de Cocentaina, Mª Eugenia Miguel Anduix / AM

La conferència tindrà lloc el dilluns 23 de setembre, entre les 18 h i les 20.30 h, al Centre Social Real Blanc, a l'Aula de Cuina.

Si esteu interessats heu de fer una inscripció prèvia (gratuïta). Per a més informació consulteu el correu electrònic.

La capital del Comtat organitza les IV Jornades 'Cocentaina Cap a la Sostenibilitat', en les quas presenten diverses activitats tractant temes com l'agricultura sostenible, la bio-economia i el canvi climàtic.

Durant el mes de setembre i part d'octubre tenen preparades una sèrie d'activitats de les quals podrem gaudir i aprendre sobre el nostre planeta i com cuidar-lo. Ara bé, encara que puga paréixer que no estiguen connectats, tindre una bona alimentació i comprar productes de les marques i entitats que treballen per a mantenir un món sostenible és una acció molt recomanable si es vol contribuir per a mantenir el món en un bon estat.

Per això, una activitat de les que presenten i que potser molt interessant és la jornada (teòrica-practica) 'Educant des de l'alimentació', la qual impartirà la dietista i nutricionista Nieves Carricondo. La conferència tindrà lloc el dilluns 23 de setembre, entre les 18 h i les 20.30 h, al Centre Social Real Blanc, a l'Aula de Cuina. En el cas que estigueu interessats heu de fer una inscripció prèvia (gratuïta). Per a més informació consulteu el correu electrònic.